Oferta saci de vidat si sfaturi utile atunci cand va mutati in casa noua

Cautati cea mai buna oferta saci de vidat atunci cand va mutati intr-o noua locatie? Cititi mai departe pentru a afla detalii despre promotiile noastre, precum si o multime de trucuri de ajutor in aceasta perioada. 

Folositi saci vid pentru minimizarea spatiului necesar la transport si protejarea hainelor atunci cand va mutati intr-o noua locuinta. In plus, tineti cont de urmatoarele sfaturi pentru ca tranzitia sa decurga natural si sa nu va dea prea multe batai de cap. 

Sortati hainele inainte de a va muta – orientati-va dupa cea mai buna oferta saci de vidat

Sortarea hainelor va ajuta sa impachetati hainele fara probleme si sa le gasiti mai usor la destiantie, dupa mutare. De asemenea, veti putea aseza imbracamintea in mod corespunzator pentru ca articolele mai delicate sa nu se deterioreze la transport – sa nu se murdareasca, sa nu formeze cute, sa nu se mototoleasca, sa nu prinda umezeala si mucegai, sa nu fie expuse la lumina intensa si sa se ingalbeneasca. Daca nu aveti suficient timp la dispozitie pentru a sorta toate hainele pentru ca mutarea are loc in graba, atuci folositi cateva seturi de saci de vidat pentru a ambala rapid tot ceea ce aveti nevoie. 

Sortati hainele in felul urmator:

– tineti cont de materialul din care sunt fabricate. Tesaturile naturale si cele din bumbac se pot increti destul de usor si este posibil sa fiti nevoit sa le calcati dupa ce va mutati. Daca nu doriti ca acestea sa formeze cute in timpul transportului, asezati-le pe umerase.

Hainele de lana ocupa mai mult spatiu si ati putea avea nevoie de cateva cutii suplimentare. In saci de vidat hainele voluminoase din lana se compacteaza foarte bine (pana la 75%), dar daca articolul vestimentar respectiv este mai delicat puteti sa vidati sacii incomplet.

Poliesterul si hainele sintetice pot fi ambalate si sigilate in saci de vidat fara probleme. La fel si lenjeriile de pat, paturile, pernele voluminoase si cuverturile. Dupa sigilare, pur si simplu stivuiti-le intr-o cutie de transport mai mare. 

– tineti cont de sezon. Acest lucru va ajuta sa gasiti rapid hainele de care aveti nevoie la destinatie si sa despachetati in functie de imbracamintea adecvata sezonului in care va aflati. Cu siguranta realizati ca este absurd ca la destinatie sa pierdeti timp cu despachetarea hainelor de vara cand afara este zapada sau invers, sa despachetati geci groase cand afara sunt temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

Cel mai vine este sa folositi saci de vidat si sa puneti deoparte imbracamintea de vara si cea de iarna. La noi gasiti cea mai avantajoasa oferta de saci de vidat haine, incepand de la 6 lei/ bucata. 

– tineti cont de marime. Obiectele mici pot intra foarte bine in cutii, in timp ce hainele lungi merg cel mai bine ambalate impreuna. Daca folositi cutii asigurati-va ca scrieti pe ele detalii despre continut. Daca utilizati saci de vidat, nu trebuie sa mai adaugati etichete, pentru ca acestia sunt transparenti si permit o buna vizibilitate a ceea ce se afla in interior.

Totusi daca alegeti sa asezati sacii vidati in cutii mai mari de transport, ramane o idee buna sa notati pe fiecare cutie ce contine. 

– tineti cont de nevoile specifice. Daca doriti sa gasiti imediat haine confortabile, avand in vedere ca dupa ce va mutati nu veti avea nevoie chiar de cele mai formale haine, asezati-le pe acestea la indemana. Vidati-le pe cele de care nu veti avea nevoie in primele zile/ saptamani dupa ce va mutati in noua locatie. De fapt, puteti face acest lucru inainte de a va muta pentru a economisi timp si energie. 

V-am convins ca sacii de vidat sunt extrem de eficienti atunci cand va mutati intr-o noua locatie? Daca doriti sa beneficiati de avantajele lor si de cea mai buna oferta saci de vidat va asteptam cu o comanda pe site-ul sacidevidat.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *