Pret saci de vidat convenabil si sfaturi de utilizare a sacilor

Utilizarea sacilor de vidat este destul de facila asa incat cele mai multe persoane vor considera ca explicatiile despre operatiunea in sine aproape ca nu-si au rostul. Atata timp cand intelegeti cum functioneaza vidarea, veti descoperi imediat care este procedura de urmat pentru sigilarea hainelor prin scoaterea aerului din sacii in care i-ati plasat.

Sacii de vidat se livreaza deja cu un sistem special ce permite vidare rapida si eficienta. Astfel ei sunt prevazuti pe laterala cu un fermoar care se deschide si se inchide si care va permite sa asezati inantru hainele sau lucrurile textile pe care doriti sa le vidati. Dupa ce ati umplut sacul, inchideti foarmoarul bine, conectati tubul de la aspirator sau de la pompa de mana direct la valva cu care sunt prevazut sacii in partea superioara. Valva este acoperita cu un fel de dop. Bineinteles trebuie sa desurubati dopul, sa extrageti aerului, dupa care sa urmati procedura inversa, adica sa insurubati dopul. Asta este tot. 

Magazinul cu cel mai convenabil pret saci de vidat va dezvaluie cateva trucuri de folosire

Totusi, oricat de usoara ar fi operatiunea de vidare, exista cateva sfaturi simple de care este bine sa tineti cont pentru a va asigura o protectie maxima a hainelor si textilelor plasate in interior. 

Unul din cele mai importante lucruri de retinut este urmatorul: orice lucru pe care il asezati in sacii de vidat pentru sigilare fara aer, trebuie sa fie bine uscat. Daca vreun articol de imbracaminte sau o piesa de lenjerie de pat ramane cel putin umeda (atentie la zonele cu transpiratie) creste semnificativ riscul de aparitie si dezvoltare a mucegaiului in interiorul sacului. 

Acest lucru nu va afecta doar articolul umed, ci orice altceva este stocat in interiorul aceluiasi sac de vidat.

In al doilea rand este important sa depozitati in saci de vidat doar haine sau lenjerie de pat curata. Strecurarea, chiar si accidentala a unor elemente murdare (pete de transpiratie, firimituri uitat in buzunare etc) poate compromite serios integritatea tuturor articolelor plasate in sacul respectiv – inclusiv mirosuri neplacute, mai ales daca depozitarea are loc pentru o perioada lunga de timp. Prin urmare este imperios necesar sa spalati hainele si lenjeria pe care urmeaza sa o depozitati in saci de vidat. 

Atunci cand impachetati haine si alte articole, asigurati-va ca utilizati saci de vidat in dimensiuni corecte. La sacidevidat.ro gasiti cel mai convenabil pret, indiferent de marimea dorita: mica, medie sau mare. una din cauzele principale pentru care sacii de vidat se deterioreaza sau se rup este faptul ca utilizatorul inghesuie prea multe lucruri intr-un spatiu prea mic (depaseste capacitatea de ambalare recomandata).

Intelegem ca din dorinta de a economisi bani pe sacii de vidat ati putea incerca sa umpleti sacii pana la limita superioara de suportabilitate, dar acest lucru inevitabil poate duce la ruperea lor. Ei sunt rezistenti, dar au o capacitate limitata de suportabilitate peste care nu puteti trece. De aceea, atunci cand doriti sa sigilati mai multe haine in vederea depozitarii va recomandam sa comandati saci de vidat de dimensiuni mai mari. 

Cei mai spatiosi saci de vidat disponibil in magazinul nostru au dimensiune 80 x 110 cm si costa 9 lei. Nu merita sa incercati sa inghesuiti prea multe lucruri intr-un sac mic de 50 x 60 cm pentru ca acesta costa 6 lei. Diferenta de pret este justificata daca doriti sa ambalati o cantitate mai mare de articole vestimentare, in acelasi sac. 

Nu trebuie sa mai cautati cel mai convenabil pret saci de vidat. L-ati gasit, indiferent de marimea dorita ( 50 x60 cm, 60 x 80 cm, 70 x 100 cm sau 80 x 110 cm). Pentru ofera completa va asteptam pe site-ul www.sacidevidat.ro. De asemenea pentru detalii complete despre procedura de vidare, sfaturi, trucuri si idei ingenioase de utilizare va invitam sa cititi pagina noastra dedicata minunatilor saci de vidat. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *