Saci vid – 7 caracteristici de top pe care nu le stiai

Credem ca este important sa aflati toate caracteristicile de top ale acestor minunati saci vid, pentru a-i descoperi mai bine si pentru a va da seama daca merita sa investiti in ei si sa faceti o prima comanda pe site-ul nostru. Va prezentam mai jos cele mai importante trasaturi ce recomanda sacii vid.

1. Saci vid sunt foarte rezistenti

Una din caracteristicile de baza ale sacilor vid este fiabilitatea. Ei sunt fabricati dintr-un material plastic de buna calitate, suficient de rezistent. Este ca pungile pe care le cumparati si le folositi adesea pentru alimente sau pentru transportarea cumparaturilor de la piata. Unele sunt mai fragile si se rup pe drum astfel incat riscati sa ajungeti cu alimentele in brate, in timp ce altele sunt atat de rezistente incat le puteti folosi si la alte drumuri spre piata. Cred ca ati prins ideea.

Acesti saci vid pe care vi-i propunem se afla in a doua categorie; sunt fiabili. Totusi, trebuie sa retineti ca nu sunt indestructibili. Cu toate ca rezista foarte bine in timp, cel mai important lucru este sa-i feriti de obiectele ascutite si de sursele de caldura intensa.

2. Saci vid sunt transparenti

Transparenta sacilor vid este utila pentru ca va permite sa vedeti dintr-o privire ce se afla in interior. Daca sacii ar fi fost colorati sau negri, nu ati fi pututi vedea ce este in interior si cel mai probabil ati fi fost nevoit sa desfaceti vidul pentru a verifica ce se afla inauntru, pana cand gasiti exact haina de care aveti nevoie. Desigur, ati fi putut scrie pe saci, dar acest lucru ar fi necesitat consum de timp inutil.

Din fericire, acesti saci vid pe care ii aducem in atentia dumneavoastra sunt transparenti, ceea ce va ajuta sa vedeti imediat ce ati pus in interior. Cand cautati ceva anumite, este suficient sa va uitati la ei pentru a gasi exact obiectul care va intereseaza. Acest lucru inseamna comoditate si usurinta in utilizare. 

3. Saci vid sunt ieftini

Da, intr-adevar sunt ieftini. Cel mai ieftin sac vid costa doar 6 lei/ buc. Iata deci ca nu vorbim despre o investitie majora. Daca ati studiat putin piata aparatelor de vidat alimente probabil ati observat ca acestea sunt destul de costisitoare si implicit v-ati fi asteptat ca vidarea hainelor sa fie oarecum similara ca si preturi de utilizare. Dar iata ca nu este asa. Daca in cazul alimentelor sigilarea prin vidare presupune folosirea unor aparate destul de scumpe, pentru vidarea hainelor nu aveti nevoie decat de acesti saci vid.

Desigur vidarea in sine se face cu ajutorul unui aparat electrocasnic clasic care se gaseste azi in orice casa: aspiratorul. Nu trebuie sa cumparati un aspirator special, ci il puteti folosi pe cel pe care il aveti in casa. Orice model de aspirator clasic cu tub de suctiune va putea fi folosit pentru extragerea aerului din saci.

4. Saci vid sunt disponibili in mai multe dimensiuni

Acest lucru va da posibilitatea sa investiti in functie de scop. Daca doriti sa ambalati si sa vidati haine voluminoase de iarna sau paturi si perne mari, atunci orientati-va spre saci mai incapatori. Daca vreti sa folositi 2 saci pentru a mai castiga putin spatiu in bagaje atunci cand calatoriti, este suficient sa investiti in doi saci vid mici. Noi va propunem 4 dimensiuni diferite de saci, din care puteti alege in functie de scopul si obiectele pe care urmeaza sa le vidati. 

5. Saci vid sunt versatili

Sunt versatili pentru ca pot fi folositi in diverse scopuri: cand calatoriti cu masina sau cu avionul, cand mergeti cu rulota prin circuite lungi, cand sortati hainele de iarna si cele de vara, cand vreti sa faceti mai mult loc in dulapul cu haine, cand vreti sa va organizati mai bine, cand vreti sa pastrati pentru mai mult timp hainele primului copil pentru fratele sau mai mic etc. 

6. Saci vid sunt usor de utilizat

Procedura de vidare este extrem de simpla si poate fi realizata de oricine doar in cateva secunde. Alegeti saci vid, asezati hainele in interior, inchideti fermoarul lateral, extrageti aerul cu ajutorul unui aspirator, inchideti valva si gata. Nu necesita abilitati speciale. 

7. Saci vid sunt reutilizabili

In afara de faptul ca sunt ieftini, acesti saci vid se pot reutiliza de mai multe ori. De cate ori mai exact depinde in mare parte de modul in care intelegeti sa-i folositi si sa-i protejati. Primul lucru de care trebui sa-i feriti sunt obiectele ascutite. Atata timp cat plasticul ramane integru, sacii se pot re-utiliza pentru alte sesiuni de vidare si alte haine sau obiecte textile. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *