Cea mai buna oferta saci de vidat cand va mutati intr-o noua locatie

Nu ati aflat inca ce presupune cea mai buna oferta saci de vidat? Va spunem in continuare detalii despre ea si adaugam trucuri foarte utile atunci cand urmeaza sa va mutati intr-o casa noua. 

Ca sa oferim raspunsul rapid la cea mai buna oferta saci de vidat, va spunem din start ca preturile incep de la 6 lei/ bucata pentru dimensiunile de [50 x 60 cm]. Cei mai mari saci de vidat au marime [80 x 110 cm] si costa 9 lei. Cand va mutati intr-o noua locatie s-ar putea sa aveti nevoie mai degraba de sacii cei mari, dar nu este exclus sa folositi si saci medii sau mici pentru articole vestimentare mai putin voluminoase. 

Oferta saci de vidat pentru impachetarea hainelor in vederea mutarii + idei suplimentare de ambalare

Exista cateva trucuri la care puteti recurge atunci cand vine vorba despre impachetarea hainelor, mai ales daca doriti ca acestea sa nu formeze cute pana la destinatie si sa nu se murdareasca de praf. Cel mai probabil vor fi transportate cu un camion, alaturi de mobila, ceea ce inseamna ca sunt expuse riscului de murdarie si deteriorare. Sacii de vidat va ajuta sa le protejati in mod corespunzator de umezeala, lichide, praf si mizerie. 

Dar iata si alte idei pentru o mutare fara stres cand vine vorba despre haine:

– Nu goliti sertarele – mutati-le asa cum sunt. Daca aveti articole mai usoare in dulap (de exemplu sosete sau lenjerie de corp) puteti muta intregul sertar asa cum este (umplut). Desigur, verificati daca puteti scoate sertarul cu tot cu continut. Daca este posibil asezati cearceafuri, prosoape si pijamale, pentru a le avea la indemana cand ajungeti in noua casa. Ca sa economisiti alte cutii de mutat, puteti aseza in aceste sertare si sacii de vidat umpluti cu haine si sigilati in mod corespunzator.

In sertare vor fi bine protejati si nu vor fi expusi riscului de rupere sau intepare. Mutarea sertarelor asa cum sunt, cu tot cu continut, este o idee excelenta mai ales daca va mutati in acelasi oras. Totusi, va recomandam sa acoperiti sertarul cu ceea ce se afla in interior cu folie stretch. 

– Ambalati hainele in cutii tip garderoba. Acestea pot fi destul de costisitoare dar daca sunt haine formale la care tineti, pe care le folositi in mod obisnuit si pe care nu doriti sa le inghesuiti si sa le lipsiti de aer chiar si pentru o perioada scurta de timp in saci de vidat cel mai bine este sa le transportati direct pe umerase. Aceste cutii tip garderoba sunt inalte si permit depozitarea hainelor asa cum sunt, fara pliere.

Avantajul este ca hainele raman intacte, nu se incretesc si sunt protejate de murdarie/ praf. Sunt mult mai costisitoare comparativ cu saci de vidat, dar daca nu doriti sa le calcati la destinatie, va recomandam sa le aveti in vedere pentru acest tip de imbracaminte. 

– Folositi valize si geamantane. Daca atunci cand va mutati intr-o casa noua trebuie sa luati cu dumneavoastra si genti de voiaj, valize sau geamantane, profitati la maxim de spatiul disponibil pe care il ofera acestea. Ar putea reprezenta locul perfect pentru asezarea sacilor de vidat umpluti cu haine. In plus, pot fi folosite si pentru obiecte mai scumpe sau mai delicate. Pentru ca geamantanele sunt prevazute cu roti va fi mai usor sa le deplasati chiar daca sunt pline complet cu haine vidate. 

– Impachetati hainele in saci de vidat. Acesti saci tip pungi de plastic sunt extrem de versatili si pot fi potriviti pentru aproape orice tip de material textil (conditia este sa nu aiba colturi sau margini ascutite care i-ar putea perfora). 

Pentru cea mai buna oferta saci de vidat va asteptam pe site-ul sacidevidat.ro. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *