Cat costa saci vid pentru haine?

Cei mai ieftini saci vid pentru comprimarea hainelor. Pretul pentru saci vid incepe de la 6 lei/ per bucata. Spunem ca incepe de la 6 lei bucata, deoarece ei sunt disponibil in mai multe marimi. Desigur, cei mai ieftini sunt si cei mai mici.

Pretul poate creste pe masura ce discutam despre o dimensiune mai mare, dar diferentele sunt relativ minore (de 1 pana la 3 ron per bucata pentru dimensiuni mai mari). Avand in vedere toate avantajele pe care le ofera acesti saci vid noi credem ca se merita sa investiti in ei. Pretul este foarte avantajos si aveti posibilitatea de a opta pentru varianta care se potriveste cel mai bine scopului dumneavoastra.

Daca doriti sa ambalati obiecte textile mai putin voluminoase optati pentru cei mai ieftini si mici saci vid. Daca doriti sa experimentati vidarea pernelor voluminoase care ocupa adesea prea mult loc, atunci optati pentru saci vid mai mari. Diferenta poate sa fie justificata si daca veti alege sa impachetati impreuna mai multe articole vestimentare intr-un sac vid mai mare. 

Saci vid – de unica folosinta sau nu?

Nu. Sacii de vidat haine si alte obiecte din material textil se pot reutiliza, iar acest lucru ne face sa spunem ca pretul este si mai convenabil. Nu platesti 6 lei pentru un sac pe care il arunci dupa ce l-ai folosit o singura data. Sacii se pot refolosi, desigur cu conditia de a-i utiliza in mod corespunzator si de a-i proteja. 

Cum puteti pastra saci vid pentru a-i folosi de mai multe ori?

– feriti-i de orice obiect care ar putea sa-i rupa/ intepe. Acest lucru este valabil atunci cand ii depozitati goi, dar si atunci cand ii depozitati plini cu haine, deja vidati. Pentru ca sunt fabricati din plastic nu sunt infailibili. Este un plastic rezistent, dar daca sunt intepati sau rupti, vor ceva si nu vor mai putea fi folositi in mod corespunzator. De aceea, dupa ce ii vidati cu haine, asezati-i intr-un loc sigur (nu in apropierea unor obiecte ascutite). Cateva idei bune sunt: sub pat, deasupra dulapurilor, in cutii, in sertare etc. 

– tot pentru a-i feri de obiectele ascutite, trebuie sa fiti atent atunci cand selectati hainele si obiectele din material textil pe care le veti introduce in interior. Ideea este sa nu lasati la suprafata ornamente cu colturi care ar putea perfora sacii atunci cand sunt vidati – de exemplu fermoare (mai ales cele rupte sau supradimensionate), stelute, capse sau alte ornamente ascutite prinse de haine, ace de par, clame sau bolduri ramase in buzunarele hainelor etc. 

– o alta modalitate de a prelungi durata de utilizare a sacilor vid este de a-i feri de sursele de caldura. Avand in vedere ca vorbim despre un material din plastic, probabil va dati seama ca acesta se poate dilata la caldura intensa. Prin urmare, nu depozitati sacii goi sau umpluti cu haine si vidati in apropierea caloriferelor fierbinti sau direct in lumina soarelui (pe balcon sau terasa). 

– nu expuneti sacii plini si vidati prezentei rozatoarelor. Chiar daca acesti saci vid ar putea sa va protejeze eficient hainele impotriva umezelii de la subsol sau din beci, asigurati-va ca in acea locatie nu patrund soareci. Acestia ar putea roade plasticul si astfel vidul se pierde, hainele fiind in continuare expuse. 

In general saci vid sunt rezistenti si nu se rup atat de usor. Nu trebuie sa folositi manusi atunci cand ii umpleti cu haine, daca aveti unghii lungi, dar ideea principala este sa-i feriti de obiecte ascutite. 

Se merita sa investesti in saci vid?

Merita sa investesti in saci vid daca intr-adevar simti nevoia de mai multa organizare si mai mult spatiu pentru hainele tale. Daca esti studenti si locuiesti la camin, daca locuiesti intr-o garsoniera sau intr-un apartament prea mic pentru o familie de 3- 4 persoane, cel mai probabil ai simtit pana acum cel putin o data nevoia de mai mult loc in dulapul cu haine. Chiar si cei care locuiesc la case recunosc ca acesti saci vid le pot fi extrem de utili nu doar pentru economisirea spatiulu, ci si pentru protejarea hainelor si pentru o mai buna organizare.

In definitiv modul in care reusesti sa-ti organizezi hainele si sa le protejezi va fi tradat de modul in care te afisezi zilnic celorlalti. Daca acorzi atentie modului in care te imbraci, tu si familia ta, inseamna ca esti intotdeauna curat, imbracat adecvat si de ce nu, chiar la moda. 

Da, se merita sa investesti in saci vid. Dupa cum am vazut costurile sunt minime (cel mai mare sac costa mai putin de 10 lei) si sacii se pot reutiliza de mai multe ori. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *