Review saci de vidat – pareri de la cumparatori

Cand doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit produs cautati in general pareri ale altor clienti vis-a-vis de produsul respectiv.

Gasiti in continuare review saci de vidat, pareri exprimate de persoanele care au avut curiozitatea de a incerca aceasta metoda de ambalare devenita extrem de populara in intreaga lume. 

Review saci de vidat pentru organizarea dulapului

“Locuiesc intr-un apartament mic pe care il impart cu prietenul meu si din pacate spatiul destinat hainelor nu imi este suficient. Este destul de dificil sa organizezi un dulap destul de ingust atunci cand ai o sumedenie de haine. Din fericire, sacii de vidat au reprezentat solutia ideala pentru mine in ceea ce priveste organizarea dulapului. Acum pot sa videz rapid lucrurile de care nu am nevoie in urmatoarea perioada (lenjerii de pat, perne si paturi suplimentare pentru musafiri, haine din extrasezon) si le pot ascunde sub pat sau in debara mult mai usor.

Astfel, spatiul din dulap este mai mare si reusesc sa asez cat mai strategic hainele de care avem nevoie in fiecare zi. Am acces usor la ele, sunt linistita pentru ca stiu in orice moment unde gasesc un anumit lucru iar cand primesc musafiri este suficient sa scot un set de lenjerie gata pregatita dintr-un sac de vidat.”

Review saci de vidat pentru calatorii

“Obisnuiesc ca in fiecare vacanta sa plec cu familia in concediu, fie cu masina, fie cu avionul in strainatate. De fiecare data, impachetarea bagajelor reprezenta un moment de stres si ingrijorare. Fiecare membru al familiei voia sa mai adauga inca ceva, spatiul din portbagaj era limitat, geamantanele se dovedeau adesea prea mici si de parca nu ar fi fost de ajuns, chiar daca plecam cu ele pline ochi, la destinatie descopeream ca am omis sa adaugam vreun obiect important. Am testat sacii de vidat din curiozitate mai mult si am fost placut impresionata de rezultate.

Sunt foarte eficienti in impachetarea bagajelor pentru calatorii. Pur si simplu reusesc sa minimizeze volumul original al hainelor extrem de mult. Acest lucru este vizibil mai ales atunci cand mergem la ski si trebuie sa impachetam echipamente potrivite pentru toti membrii familiei.”

Review saci de vidat pentru protejarea hainelor in timpul mutarii

“Folosesc saci de vidat de mai bine de 1 an, dar de curand m-am mutat si am fost foarte incantat sa descopar ca pot fi extrem de eficienti si pentru protejarea/ transportarea hainelor intr-o noua locatie. Mutarea este o operatiune destul de complexa mai ales cand te muti cu intreaga familie (sotie, copii, catel, pisica etc).

Singura mea nemultumire este ca nu pot vida si alte lucruri care prezinta colturi sau margini ascutite. Dar ma multumesc cu posibilitatea de a vida orice din material textil. Asa am reusit sa transport usor (chiar cu o masina mica) haine si lenjerii pentru intreaga familie. Acestea au fost bine protejate de praf (inevitabil cand te muti intr-o casa noua, abia finalizata), lichide (mai ales atunci cand exista accidente si copilul isi varsa sucul in apropierea cutiei cu haine vidate).”

Review saci de vidat pentru sortarea hainelor de sezon

“Inainte sa folosesc sacii de vidat, sortam hainele in functie de sezon si le puneam in saci de rafie. Cand se schimba vremea si faceam din nou rocada, trebuia sa incep cu spalarea si curatarea hainelor din sacii de rafie pentru ca se imbibau de praf si mirosuri grele. Nu suport mirosul de naftalina asa ca mi s-a intamplat sa gasesc adesea coconi de molii in apropierea hainelor de iarna, mai ales a celor fabricate din lana.

In plus, niciodata nu gaseam locul perfect pentru sacii plini pana sus si foarte voluminosi – acestia ajungeam adesea fie pe balcon, fie intr-un colt din sufragerie. Intr-un timp am renuntati sa mai fac aceasta selectie de haine de vara si haine de iarna. Nici asa nu a fost bine pentru ca vara dadem mereu peste geci groase si caciuli imblanite, iar iarna rochiile din stofa mai calduroase se piteau prea bine dupa teancul de fustite vaporoase si pantaloni scurti.

Dar sacii de vidat au venit ca o binecuvantare peste toate aceste probleme. Cu ajutorul lor este mult mai usor sa triez hainele de sezon, sa le depozitez pe cele din extra-sezon sub pat sau pe dulap (pentru ca imi minimizeaza volumul) si sa gasesc cu usurinta haine adecvate de fiecare data.”

Va asteptam pe site-ul sacivid.ro pentru o comanda de pungi de comprimare si ulterior pentru a adauga propriul Review saci de vidat. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *