Cum iti protejezi hainele atunci cand iti zugravesti locuinta?

Va vine sa credeti sau nu, zugravirea locuintei poate fi mai anevoioasa decat ar parea la prima vedere. Chiar daca nu ne ocupam noi de lucrarile de zugravire propriu-zise, trebuie sa ne pregatim locuinta, pentru a avea cat mai putin de curatat la final.

Protejarea hainelor este o etapa importanta, chiar daca avem un dulap de haine. Acesta se poate dovedi neincapator pentru toate articolele textile din locuinta, motiv pentru care putem folosi saci de vidat, care ne reduc volumul hainelor si le pastreaza curate, ferite de praf si murdarie.

Videaza hainele care nu iti mai incap in dulap

Cu siguranta ai haine carora cu greu le mai gasesti loc in dulap. Inainte de a zugravi trebuie sa scapi cumva de toate pernele decorative, paturile, pilotele, cuverturile, lenjeriile, perdelele, draperiile si covorasele din casa. Ce alt mod mai bun de a le depozita decat prin vidare. Dupa ce sunt adaugate in saci de vidat, iar aerul este scos cu aspiratorul, veti obtine articole textile mai putin spatioase cu 75%.

Cu siguranta va fi mai usor sa gasiti loc tuturor pernelor, lenjeriilor si paturilor din locuinta, daca acestea ocupa un sfert din volumul initial. Chiar daca le veti muta dintr-o camera in alta, va fi mult mai simplu sa o faceti. In plus, materialul din care sunt confectionati sacii este rezistent la rupere si impiedica praful, petele de vopsea valabila si tencuiala sa patrunda in interior. Hainele vor ramane neatinse, chiar daca sunt pastrate intr-o incapere in care abia se mai poate respira din cauza prafului.

Din moment ce veti face o economie de spatiu de 75%, va fi mai usor sa depozitati hainele si sa le protejati atunci cand va zugraviti casa.

Doriti sa va remobilati locuinta? Atunci aveti nevoie de un loc in care sa va depozitati hainele, pana le veti putea organiza in noul dulap sau dressing. Pentru a evita situatiile in care ramaneti cu toate hainele in mijlocul livingului, puteti sa optati pentru saci de vidat, care va permit o mai buna organizare a hainelor, dar si a economisire a spatiului.

Dupa ce sunt vidate, hainele pot fi pastrate oriunde doriti, fie ca le puneti pe balcon, fie ca le lasati pe hol, in masina sau la un prieten. Indiferent de locul pe care il alegeti, va fi mult mai simplu sa le depozitati, din moment ce vor ocupa cu 75% mai putin spatiu.

Alte motive sa folositi saci de vidat

Exista numeroase motive care sa va convinga sa folositi saci de vidat. Faptul ca reduc volumul hainelor cu 75% ii fac potriviti pentru toti cei interesati sa castige mai mult loc in dulapul de haine sau chiar in bagajele de calatorie. Sunt la indemana de fiecare data cand aveti o perna, o pilota sau o patura care necesita depozitare, cat si atunci cand nu puteti renunta la rochiile preferate in timp ce va faceti bagajul de vacanta.

Un alt motiv pentru care ati putea utiliza saci de vidat consta in faptul ca sunt usor de folosit. Aveti nevoie doar de un aspirator si de 60 de secunde la dispozitie pentru a vida hainele. In plus, sunt accesibili din punct de vedere al pretului, iar daca alegeti saci de vidat de calitate, puteti beneficia de unii care sunt reutilizabili. Va fi mai usor astfel sa ii aveti la indemana ori de cate ori veti avea nevoie de ei.

Nu in ultimul rand, daca folositi saci de vidat veti spune nu insectelor, precum sunt moliile, cat si prafului, mirosurilor neplacute, umezelii, mucegaiului si murdariei. Toate acestea vor fi pastrate la distanta de hainele tale preferate pentru luni intregi, indiferent de locul in care le vei pastra. Daca iti zugravesti locuinta acestia iti vor fi mult mai folositori, mai ales daca ai multe articole textile carora nu le gasesti loc. Ba chiar le poti spala inainte de a incepe sa iti vopsesti peretii, pentru ca se vor mentine curate, fiind neatinse de praf.

Cand iti vei termina de zugravit locuinta, va trebui doar sa scoti hainele din saci si sa le folosesti ca si cum ar fi abia scoase din masina de spalat. Cu siguranta va fi mult mai usor sa te bucuri de o locuinta curata, proaspat zugravita!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *