Review saci de vidat pentru calatorii

Review saci de vidat: Separati hainele curate de cele murdare atunci cand calatoriti.

Cand sunteti in vacanta toti ne ingrijim sa separam de fiecare data hainele curate de cele murdare. Asta doar daca nu sunteti atat de norocos incat sa aveti serviciu de spalatorie direct la usa.

Dar pentru majoritatea dintre noi, utilizarea unor saci de depozitare ne ajuta sa tinem lucrurile in ordine, mai ales atunci cand avem tendinta de a arunca haine murdare intr-o punga ce poate ocupa si mai mult spatiu. Totusi este important sa fiti atent daca vidati hainele murdare in timpul vacantei. Acestea trebuie sa fie uscate, iar cand ajungeti acasa trebuie sa desfaceti cat mai repede sacii si sa va ingrijiti de curatarea rufelor murdare. 

Review saci de vidat: Utilizati saci de vidat pentru organizare

Daca tineti lucrurile cu care calatoriti in geamantan va fi uneori mai usor decat daca le-ati scoate pe toate la destinatie (mai ales daca mergeti intr-un circuit si va opriti la mai multe hoteluri). Ganditi-va de cate ori nu ati cautat in graba prin bagaje perii de par, incarcator sau alt obiect de mici dimensiuni.

In general, aceste cautari sfarsesc prin a crea o dezordine uriasa printre hainele din bagaje. In schimb daca veti tine hainele organizate in saci de vidat va fi mult mai usor sa va organizati sa sa gasiti usor in valiza ceea ce aveti nevoie. 

Review saci de vidat: Impiedica mototolirea hainelor?

Sa stiti ca acest aspect este unul destul de controversat cand vine vorba despre ambalarea hainelor in saci de vidat in timpul calatoriilor. Cele mai multe persoane vor spune ca vidarea duce la formarea cutelor neplacute pe haine si necesitatea ca acestea sa fie calcate. Cu toate acestea, incercati ca atunci cand vidati o tinuta formala sa nu extrageti tot aerul din interior.

Comprimati numai la jumatate din dimensiune. Desigur, daca realizati operatiunea de vidare complet, atunci da, cel mai probabil pe haine se vor forma cute care pot fi indepartate doar cu fierul de calcat. Ideea de baza aici eset sa stii cand sa te opresti din comprimare. 

Review saci de vidat: Recomandarea noastra pentru calatorii: Saci de Vidat [60 x 80 cm]

Acesti saci au mai multe caracteristici benefice pentru calatori:

– micsoreaza sacii de ambalare cu pana la 75% – hainele devin mai inguste si se potrivesc mai usor intr-o geanta de mana sau un geamantan compact. 

– sunt ideali pentru o varietate impresionanta de articole: de la imbracaminte pentru copii pana la pilote de dimensiuni medii. 

– pe laterala sunt prevazuti cu o garnitura dubla cu fermoar pentru usurinta in introducerea articolelor de ambalat. 

– sunt antimicrobiali – interiorul sacilor este curat (aproape steril), pentru ca impiedica formarea mucegaiului si patrunderea insectelor nedorite

– pot fi folositi cu un aspirator sau o pompa de suctiune a aerului. 

Sacii sunt disponibil in seturi de pana la 30 de bucati si costa 7 lei/ bucata. 

In magazinul sacidevidat.ro gasiti cele mai bune solutii pentru organizarea si ambalajarea hainelor atunci cand calatoriti cu masina sau cu avionul. Au un raport valoare- pret foarte rentabil. Va oferim saci de vidat in mai multe dimensiuni. Cei mai compacti sunt adecvati in calatoriile scurte, iar marimile tip jumbo [80 x 110 cm] se pot folosi pentru geamantane mai mari. 

Acest saci de vidat reprezinta o solutie originala de economisire a spatiului. Sunt cele mai bune pungi de depozitare in vid care pot stoarce la propriu fiecare fir de aer si pot reduce volumul cu pana la 75%. 

Pentru ca sunt prevazuti cu o etansare solida cu fermoar si o supapa dispusa in partea superioara, se impiedica scurgerea accidentala a aerului din interiorul sacului comprimat. Acesti saci sunt foarte eficienti si foarte rezistenti. Chiar si cand sunt putini prea plini, sigiliul fermoarului ramane fixat dupa inchidere. 

Sacii de vidat sunt cu adevarat fiabili si pot rezista in timpul transportului, fara sa piarda aer si fara ca garnitura sa se deschida in mod accidental. Pentru alte Review saci de vidat va asteptam pe site-ul sacidevidat.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *